Husk dig selv i hverdagen som ny mor

Det kan være en enorm stor opgave, når man for første gang får en baby. Hverdagen bliver pludselig vendt på hovedet, og man har ikke længere så meget tid til sig selv. Selvom hverdagen med en baby er meget krævende, er det vigtigt, at du stadig husker dig selv. Læs videre her for at høre mere om dette.

Benyt en slyngevugge

Det kan være svært at finde tid til sig selv i hverdagen, hvis man det meste af tiden har sin baby på armen. Det kan derfor være en god ide at finde en måde hvorpå babyen kan vugges til ro, uden at man selv skal gøre det – og det kunne for eksempel være ved hjælp af en slyngevugge. Med denne vil din baby kunne falde godt til ro, og vugges frem og tilbage stille og roligt, uden at du selv skal sørge for det.

Mens din baby er i denne slyngevugge, kan du bruge tiden på at være god ved dig selv – det kunne for eksempel være ved at sidde i en lækker massagestol, og få en hurtig massage, så du kan løsne eventuelle spændinger i kroppen. Find en massagestol her.

Husk hudpleje

Det kan gøre en stor forskel for sindet, hvis man sørger for at få plejet sin hud godt hver dag. Få derfor din partner til at passe på babyen, mens du hver morgen og aften renser din hud med nogle lækre hudplejeprodukter.

Det vil helt sikkert være noget, der er rigtigt rart at få gjort, så du kan føle dig frisk, og din hud kan holde sig ren. Selvom du har fået en baby, er det nemlig vigtigt, at du stadig husker dig selv. Hvis du ikke gør, vil det nemlig i sidste ende være noget, der kan påvirke din velvære en del.