Hvad har du savnet under corona?

Corona har efterhånden været en faktor i vores liv i et par år nu. Det har gjort, at der er utrolig mange ting, som man har været nødsaget til at gå glip af. Hvis man har været ung, kan det f.eks. være sit efterskoleophold eller sin studenteruge, som er blevet spoleret eller påvirket af corona. Hvis man er ældre, kan det måske være online undervisning på studiet. Men fælles for alle aldre er, at det simpelthen ikke har været muligt at rejse ud i verdenen på samme måde som før. Her er der lande, som man slet ikke har kunnet rejse ind i, og hvis man har kunne rejse ind i lande, så har de ofte været en del restrektioner, som man skulle overholde. Det kunne være mundbind, coronapas eller isolation før eller efter rejsen.

Mulighederne efter corona

Corona er ikke hel ovre, men det er bedre end det har været. Det gør også, at der igen er en mulighed for at rejse ud og opleve verdenen. Det kan f.eks. være at tage et fly til mallorca og komme på en charterferie og få slappet lidt af. Hvis man ikke er til den store charterferie, så er der altså også mulighed for andet. Måske fik du spoleret din store backpacker rejse i dit sabbatår på grund af corona. Så er der også en mulighed for det igen nu. Det kan være at rejse rundt i forskellige lande i Europa, eller man kan tage til Sydamerika og opleve en anden kultur.

Flyselskaber

Når man generelt skal ud og rejse, så er det meget rart at have styr på sine flybilletter. Derfor er det altid en god ide, at rejse med firmaer som man kender, og hvor man ved, at der er styr på forholdene og garantien. Det vil være super ærgerligt ikke at komme afsted på sin rejse.