Vil familien til at campere i udlandet? Find en autocamper

Hvor du på en charterrejse selvfølgelig har hotelværelset som en tryg base at vende hjem til, efter du og familien har brugt dagen på at udforske jeres omgivelser, så er det først med en autocamper, at I for alvor får frie tøjler til at tage hvorhen, I lyster. For med en autocamper skal I ikke bekymre jer om at finde vej tilbage til hotellet, når det er tid til at gå til køjs – for jeres ”værelse” følger jer jo.

Skal autocamperen være helintegreret eller delintegreret?

Hvad skal du tage stilling til, når du vil vælge den rette autocamper? Antallet af sovepladser er ret vigtigt – der skal selvfølgelig være en soveplads til hver person, hvor forældrene evt. kan deles om en dobbeltseng. Og som noget andet giver det mening at se på, om en autocamper er helintegreret eller delintegreret. Ved en helintegreret autocamper er maskinens førerhus og opholdsrum samlet.

I hvilken autocamper har du de bedste pladsforhold?

Derimod er der ikke nogen flydende overgang mellem førerhus og opholdsrum, når du står med en delintegreret autocamper. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Helintegrerede modeller føles for nogle mere rummelige at være i, mens andre påpeger, at det mere firkantede opholdsrum, som du finder i en delintegreret model, giver mere plads at boltre sig på. Det bliver hurtigt en smagssag.

Gå på jagt efter autocampere online

Er du på udkig efter en ny (eller din første) autocamper til familieferier? Køb autocamper her hos en dansk forhandler. I nogle autocampere kan du lave mad, forrette din nødtørft og tage brusebad, så det er faktisk muligt at finde modeller med de bekvemmeligheder, du kender fra dit hjem. Så gå på jagt efter autocampere online – du kan snildt finde nye som brugte modeller i forskellige prisklasser.

Und jer selv friheden til at udforske verden – få en autocamper.