Gør din baby vinterklar i lækkert tøj

Årstiderne skifter, sommer bliver til vinter, og vejret bliver langsomt koldere. Du skal nu til at ændre beklædningsstrategi, når du sender dit barn afsted i daginstitution, og det er vigtigt at være dækket ind over hele linjen, så det ikke er pædagogerne, der ender med at stå med ansvaret om, at dit barn selvfølgelig skal kunne holde sig varmt i alt slags vejr.

Børn er børn, og det er derfor også altid godt at have et ekstra sæt ekstra skiftetøj – hvad du sikkert allerede har opdaget. Dette gælder selvfølgelig også, når tøjet skifter stil fra sommer til vinter.

Lag, der kan tages af!

Mange institutioner sætter en dyd i, at børnene stadig kommer ud så meget som muligt, selvom vejret bliver koldere, og det er dit job at sørge for, at dit barn kan holde til kulden.

De kortærmede bodystockings skal skiftes ud med de langærmede – og der skal ekstra strømper udenpå. Det er altid en god idé at køre varmt tøj på i lag, for så kan der nemt temperaturreguleres i løbet af dagen alt efter, i hvilket klima barnet befinder sig. Striktrøjer, cardigans eller tykke kjoler i uld eller bomuld – det er op til dig og din, eller dit barns, stil.

Til udendørsbrug – elefanthue, støvler, vanter og en flyverdragt! En flyverdragt er det mest praktiske stykke overtøj, du kan få til børn. Den er nem at smutte ind og ud af og kravler ikke op og bliver kold omkring maven.

Find de gode sager på udsalg

Du kan lede efter baby flyverdragt på udsalg på nettet, og finde den bedste pris. Det er selvfølgelig ikke kun flyverdragter til baby, du kan få på udsalg, men også alt det andet vintertøj, som du lige står og mangler til den kolde sæson – vanter, huer, striktrøjer og sokker.