Drømmer du om at bo i Helsingør?

Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her få du nemlig lidt inspiration til, hvad du kan opleve i byen. Helsingør er nemlig en by, der har masser at byde på. Og ønsker du desuden at bo lige i baghaven af København? Så er Helsingør også på mange måder det rette valg. Men læs med her eller på https://helsingoernetavis.dk/ og bliv forhåbentlig lidt klogere på, om det er en by for dig.

 

Bring storbylivet med til Helsingør

Noget af det, som mange kender og elsker Helsingør for, er de mange teaterforestillinger, man kan komme ind og se hos Helsingør Teater. Derudover byder byen dog også på et rigt café- og natteliv, og du kan derfor også sagtens forvente at få noget storbystemning, selvom du flytter lidt væk fra hovedstaden.

 

Kom nemt til København og Sverige fra Helsingør

Er du dog fra Jylland eller Fyn, og ved du slet ikke, hvor Helsingør ligger? Så hjælper vi dig naturligvis med at blive klogere. Helsingør ligger nemlig i Nordsjælland, og herfra har du en lille times til tid København. Det er desuden en by, hvorfra du har nem adgang til Sverige. Du kan nemlig blot tage broen over Øresund, og så er du dér. Og når det så er sagt, så kan du taget toget til både København og Sverige via. en direkte forbindelse. Vælger du derfor at bosætte dig i Helsingør, har du nemt til den største by i Danmark, og derfor kan du naturligvis også nemt komme ind og shoppe løs, hvis det er det, du har lyst til.