Fornyelse af den gamle villa

Ældre huse har en charme, der kan være svær at få i nyere huse. Dog skal der ofte laves noget, før det passer til det moderne liv og hverdagen med børn og familie. Dette kan dog også sagtens lade sig gøre, så du får et moderne og funktionelt hus med den unikke charme og stil, et ældre hus kan tilbyde.

  • Døre og vinduer

De ydre rammer er ofte de tunge poster, og det kræver for de fleste både opsparing og betænkningstid inden, der laves noget her. Indkøb som døre og vinduer er også en dyr, men nødvendig post, der skal kigges på ved et ældre hus. Det gælder også de indvendige, der kan kræve noget fornyelse. Indvendige døre fra Swedoor passer til de fleste huse, og du kan finde lige det, der passer til det rum og behov, der er hos dig.

  • Facade

Husets facade er også én af de dyrere poster, men ikke desto mindre en vigtig post. Et gammelt hus kan have mange år i sig endnu med ordentlig vedligeholdelse. Alt efter hvilken facade, huset har, så er det en god idé at alliere sig med professionelle til at tage sig af fornyelse og vedligeholdelse. Det kan være, at noget skal skiftes helt ud, mens andet måske blot trænger til en genopfriskning. Med respekt for det arbejde, der er lavet før i tiden, kan du sagtens modernisere i passende mængde.

  • Maling

En god klat maling kan hjælpe en del. Et hus kan syne nyere, når det er nymalet og kredset om. Det kan være, at du gerne vil have alle dine vægge opfrisket med en flot hvid maling, eller måske du ønsker at prøve nogle flere farver af og eventuelt give lidt mere spil til indretningen. Her kan I også bruge den ældre charme og stil til inspiration til, hvad der passer til lige præcis jeres hus.