Tips til indretning af tv-stue til hele familien

I en travl hverdag kan det ofte være lidt af en udfordring at få brugt tid sammen allesammen. Ofte er aftensmaden et af de få tidspunkter, hvor alle er samlet og man kan spørge ind til hinandens dag. For når dagligdagen er i gang har alle i familien ofte nok at se til og man vil derfor gerne bare slappe af, når man endelig er hjemme.

Men hvad hvis selve afslapning også kunne blive til en hyggelig måde at være sammen på? Her får du et par råd til hvordan du kan indrette jeres dagligstue, så hele familien har lyst til at være der på samme tid.

Giv den gas med siddepladser

Når du skal indrette en stue der kan rumme hele familien er det selvfølgelig vigtigt, at der rent faktisk er plads til jer alle sammen på én gang. Hvis du gerne vil skabe et rum hvor I kan slænge jer sammen en fredag aften, så prioriter gerne en stor sofa til hele familien.

Det kan være alt fra en u-sofa til en stor hjørnesofa. Det vigtigste er, at den er komfortabel og at der er plads til alle på en gang.

Giv plads til leg og kreativitet

Nogle gange behøver man ikke lave præcis det samme, for at bruge tid sammen. Så når du indretter stuen, så tænk gerne over om der plads til at alle kan udfolde sig hver især. Måske er der plads til et hyggeligt legehjørne – eller skal der være et par ekstra lænestole hvor man kan trække sig tilbage fra jeres u-sofa, med en bog eller iPad?

Når du skaber et rum hvor der er plads til alles interesser og behov er der også større sandsynlighed for at rummet bliver brugt af alle i huset. Så bliver afslapningstid pludselig til hyggelig familietid hver eneste dag.